Blogger Tricks
"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, and that has made all the difference." Robert Frost

2014-07-31

Талисмани по Уейт - втора част

Дванадесетият талисман по Уейт разрушава всякакви начинания, предприети срещу неговия собственик, потушавайки насочени враждебни мисли. Талисманът се изготвя от розов сатен, бродиран със сребърна нишка. Той трябва да се постави на маса, като лявата ръка се поставя върху него.
Пръстенът трябва да бъде на средния пръст на дясната ръка, а магьосникът с наведена глава е необходимо на повтори с притихнал глас думите: SENAPOS, TERFITA, ESTAMOS, PERFITER, NOTARIN.







Тринадесетият талисман дарява своя притежател с всякаква добродетел и талант, както и с желанието да прави добро. Отлично унищожава всякакви тъмни състояния. Като за начало, достатъчно е да издигнете талисмана, като пръстенът е поставен на първата сгъвка на средния пръст на дясната ръка, и да произнесете думите: TURAN, ESTONOS, FUZA. След това казвате: VAZOTAS, TESTANAR. Талисманът трябва да се изработи от сатен в жълто (шафран), бродиран със сребърно.

Следващият талисман дарява знанието за всички минерали и растения, дава също така познание за универсалната медицина и способността да се лекуват болни хора. Талисманът е от оранжев сатен, бродиран в сребърно. Трябва да се носи на гърдите, а пръстенът - в кутийка на врата, изработена от панделка или копринена торбичка в цвят на огън. Използваните думи са: RETERREM, SALIBAT, CRATARES, HISATER.

Петнадесетият талисман дарява средства да изграждане на имунитет срещу най-свирепите животни, дава знанието на техния език и може да накара животните да полудеят. Талисманът трябва да се изработи от сатен в наситено зелено, бродиран със златна нишка. За постигане на желаните цели, изречете: HOCATOS, IMORAD, SURATER, MARKILA. For the last: TRUMANTREM, RICONA, ESTUPIT, OXA.


Шестнадесетият талисман дарява притежателя му с проницателност да се предвидят добрите или лошите намерения на дадена личност. Талисманът се прави от черен сатен, бродиран в златно. Трябва да бъде поставен върху сърцето, а пръстенът - на кутрето на дясната ръка. Заклинателните думи са: CROSTES, FURINOT, KATIPA, GARINOS.
Осемнадесетият талисман дарява с дълбоко познание за изкуствата, така че притежателят му да задмине традиционните експерти без нужното образование за това. Предимствата на изкуствата, най-общо казано, са практични и качеството на тяхното манифестиране не бива да се подценява. Талисманът, който трябва да се носи на тялото, е нужно да се изработи от бял сатен, избродиран с черен копринен конец. Действащите думи са: RITAS, ONALUN, TERSORIT, OMBAS, SERPITAS, QUITATHAR, ZAMARATH, като се конкретизира желаното изкуство.


Осемнадесетият талисман носи късмет в лотарията. Талисманът се изработва от светловишнев сатен, бродиран със златен и сребърен конец. Трябва да се носи завързан на лявата ръка с бяла панделка, а пръстенът се носи на кутрето на дясната ръка. Думите са: ROKES за търсене на печелившо число, PILATUS за комбинация от аса, ZOTOAS за десеторка, TULITAS за комбинация от четири карти, XATANITOS за комбинация от пет карти, като е важно да бъдете внимателни при произнасяне на думите. Препоръчва се при раздаване на карти, преди да започнете, докоснете лявата си ръка с дясната, до която се намира талисмана, и целунете пръстена. Тези малки трикове могат да бъдат много ефективни, според Гримоара, без да предизвиквате вниманието на опонента си.


Деветнадесетият талисман дава силата да се впрегнат всички зли сили срещу враговете на неговия притежател. Талисманът се изработва от сивкаво-бял сатен. Може да се носи по всякакъв начин, а думите са: OSTHARIMAN, VISANTIPAROS, NOCTATUR.


Двадесетият талисман дарява със знанието на господарите на Ада, и дава средствата за осуетяване на пъклени планове, но не дава гаранция за здравето и благосъстоянието на душата на опериращия магьосник. Талисманът се изработва от червен сатен, като в центъра му се бродира в златно, по края в сребърно, а фигурите са в черно-бели копринени конци. Трябва да се носи на гърдите, а пръстенът се поставя на първата сгъвка на кутрето на лявата ръка. Думите са: ACTATOS, CATIPTA, BEJOURAN, ITAPAN, MARNUTUS.



Вижте още: Талисмани по Уейт - първа част

Няма коментари:

Публикуване на коментар