Blogger Tricks
"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, and that has made all the difference." Robert Frost

2015-11-04

Магия на дървото за изобилие

Източник: devianart.com


Този Хелоуин беше моят духовен рожден ден и лично откровение за осъзнаване на магията и силата вътре в нас. Смирено събрах материалните и нематериалните си дарове и се потопих в света на вещици, магийки, еднорози и летящи феички. Беше доста освежаващо. Отвореното ми сърце и почти тоталната липса на дефиниции как би трябвало да протече нощта, ми помогнаха да стъпя на пътя към това така чудно пътешествие. Защото,

"Човек не става просветлен като си представя фигури от светлина, а като прави мрака съзнателен." 

                                   Карл Густав Юнг


Тъй като човек трябва да даде, за да получи, ще споделя с вас едно магическо заклинание за изобилие, което си измислих преди няколко дни, въпреки че то може би е лежало в колективното несъзнато от векове. И така, ако искате да привлечете изобилие (не просто пари) в дома си, трябва да заровите една хубава монета дълбоко в корените на ябълково дърво. Вече обясних тук защо ябълката е важна за материализиране на неща в нашата реалност (сърдечни благодарности отново на "Паралелна реалност"). Дървото само по себе си има функцията на портал към други реалии. Когато сложите злато в корените му, които растат и растат, вие просто правите заклинание за увеличение на богатството си (ако имате такова :)), тъй като самите корени растат, разширявайки идеята, която сте вложили, и материализирайки я. Заклинанието, разбира се, се прави по време на растяща луна. Можете дори да засилите ефекта на ритуала като през деня се заобградите с материални символи на изобилие. Например, сложете си чисто нови дрехи, пригответе няколко богати блюда за вечеря, все едно е празник (това е своеборазен празник), разпръснете банкноти и монети на масата и из целия дом. Внимание: много важно е да бъдете в добро здравословно състояние по време на ритуала, а не болни, или ще си навлечете цялата негативна енергия обратно, усилена от силата на заклинанието. На практика, ще си направите автомагия. Просто бъдете креативни и позволете на позитивните енергийни потоци да преминават свободно през вас и вашия дом.

Когато сте до дървото, визуализирайте как вашата монета се репликира под земята и храни самото дърво с растежа на корените. Вижте как изобилието в живота ви подхранва дървото и как то се превръща във вашето Дърво на живота. Вижте как дървото дава обикновени плодове, които се превръщат в златни ябълки. Това са вашите златни ябълки, и трябва да повярвате, че те са златни, когато след време ядете плодовете на това дърво. Златото евентуално ще се върне обратно при вас, докато ядете самите ябълки, защото заровената монета е вдигнала вибрацията на ябълковото дърво, и така го е превърнала във ваше истинско магическо дърво на живота.
 
Ако сте фенове на магическите думички, може да кажете няколко като например, "Благодаря ти, Хипатия, за тази прекрасна магия на дървото". Шегичка :) Може да кажете нещо от рода на:

Както корените на това дърво растат в земята,
така ще расте изобилието в моя живот.

Повторете три пъти, визуализирайки значението на изобилие лично за вас: верни приятели, здраве за вас и семейството ви, деца, богатство, успех и т.н.  

След това завършете със следните думи:

Това е моята воля и така ще бъде.

Обиколете три пъти дървото по посока на часовниковата стрелка и помнете, че трябва да се грижите за него. Трябва да предоставяте благоприятни условия за неговото благоденствие: да се грижите за почвата чрез прекопаване и торене, да го поливате, да си говорите с него, споделяйки желанията си. Ако има вредители или плевели, ги премахнете. Превърнете го в свой приятел, грижейки се един за друг, и то ще ви се отблагодари. Това е вашето Дърво на живота, все пак. Ако то започне да вехне, това означава, че не правите нещо правилно. Бъдете търпеливи, постоянни, благодарни и грижовни.



Едно друго заклинание, която може да направите с монета, е за защита на дома. Просто заровете монетата в двора до входната врата. Ако живеете в апартамент, може да сложите монетата в саксия с кактус и да я поставите на входната врата. Не се препоръчва заравянето на монетата в саксия с каквито и да е цветя, защото те скоро ще умрат от хаотичните (и често неблагоприятни) енергии на това конкретно място. Така че, трябва да използвате нещо, което ще издържи на всичките тези сурови биоенергийни условия и да не изсъхне в крайна сметка. Лошите енергии и призраци/фантоми/мисъл-форми ще бъдат привлечени от символа на златото (монетата, въпреки че не е от чисто злато, носи в себе си символа на парите и богатството).

Няма коментари:

Публикуване на коментар