Blogger Tricks
"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, and that has made all the difference." Robert Frost

2015-11-29

Морски талисман за любов и защита

И ето, че най-накрая сезона на занаятите започна! Да, знам, че се позабавих. Но всяко хубаво нещо изисква време, нали така?

Представям ви морския талисман, който направих за приятелка.


Наречен е да носи любов и защита на притежателя си, тъй като това са нещата, от които тя има нужда в момента. Виждате келтски възел под формата на сърце и ахат в същата форма, който виси под него. 




В горната част са завързани клончета върба, заедно с плодчетата. Върбата е могъщо дърво за защита. Всички материали събрах докато хващах риба в един слънчев и буреносен ноемврийски следобед на морето. Следователно, материалите са силно заредени с елементите на въздуха и водата. Между другото, си намерих прекрасна магическа пръчка, заедно с върбовите клонки:
  


Невероятна е, нали? Първата си магическа пръчка открих в Румъния, в гората до Сармиседжетуза, древната столица на даките. Тя просто изникна на земята пред очите ми, докато се разхождах наоколо. Можех да усетя, че е вълшебна. Не съм я търсила, а тя сама дойде при мен по същия начин, по който се появи морската магическа пръчка - точно на мястото, на което смятах да сядам в онзи ден. Ето я и нея:

И така реших, че е доста по-добре да имам отделна пръчка за призоваване на всеки елемент, тъй като вече имах две, без да съм възнамерявала. Нарекох горската Магическата пръчица на Земята, а тази от брега - Магическата пръчица на Водата. Благодаря ти, Природо, за тези прекрасни дарове!





Ако искате да ви бъде изготвен собствен индивидуален талисман, можете да ми пишете на bibliotheca_magicka@abv.bg. Цената за изработка варира според персоналните изисквания. Предвидени са и отстъпки, разбира се :) Плащането се осъществява чрез PayPal.





Вижте още: Магия на морето, Магия на дървото за изобилие

Няма коментари:

Публикуване на коментар